Elicit växer och söker via LENZO flera PHP-utvecklare till Göteborg. Elicit är utsedd till en av Sveriges bästa arbetsplatser vad gäller trivsel och företagskultur, de har ett stort engagemang till sina medarbetare och vill att allas röst ska bli hörd, de uppmanar till entreprenörstänk och jobbar alltid mot bästa möjliga arbetsmiljö. Du kommer att mötas av en miljö med kunniga kollegor. Elicit har en inbyggd positiv attityd där vi hjälper varandra och har kul på jobbet!

Elicit söker via LENZO flera PHP-utvecklare till Göteborg

Som PHP-utvecklare arbetar du med att utveckla högkvalitativa applikationer och att programmera nya funktioner i enlighet med krav på prestanda, tillgänglighet, skalbarhet och underhåll. Därför behöver du ha förmågan att omsätta krav till tekniska lösningar med lämpliga tekniska val.

Du drivs av att förvandla problem till lösningar och trivs med i det sociala samspelet med såväl medarbetare som kunder. Som medarbetare på Elicit förutsätter vi att du är intresserad av teknik men sätter användarnas behov först och jobbar för att lösa dem på bästa sätt. Vi söker dig som är engagerad och vill ta ansvar för att utveckla både kundens system men också ser till helheten i deras verksamhet.

Elicit sätter stort värde i kompetensutveckling, motivation och trivsel bland våra medarbetare. Vi tror på en arbetsplats där man lär sig mycket av varandra. Gemensamt för alla som arbetar hos oss är att vi är tekniska specialister som gillar att jobba i team med kunden i fokus.

Din kompetens

Du är en skicklig PHP-utvecklare med en bakgrund som innefattar:

Systemutveckling med flerårig erfarenhet av webbaserade system med PHP som plattform.

 

Nödvändig kompetens:

• Scrum eller liknande agil metodik, Jira

• MVC-arkitektur och ramverk (Zend, Lumen/Laravel och/eller Symfony)

• XML, JSON, REST, SOAP

• Responsiv webbdesign/Mobile first

• PHPUnit, TDD, Code review

• SQL, integrationer, skapa API:er med mera

• Git

 

Meriterande kompetens:

• NodeJS

• KnockoutJS/AngularJS/VIEWJS

• UnderscoreJS/BackboneJS

• Twitter Bootstrap

• Homestead/Virtual Box

Arbetsuppgifter

Som utvecklare hos Elicit, arbetar du med komplexa, utmanande och roliga projekt, vi utvecklar både kunders system men också deras verksamhet med direkt inriktning på kundnytta. Projekten drivs ibland från kontoren, men oftast ute hos kunderna. Elicit sätter stort värde på kompentensutveckling och utbyte mellan kunniga kollegor och teamarbete. Hos Elicit finns utvecklingsmöjligheter och är en arbetsplats där du får möjlighet att växa med företaget.

Kunskaper

Du har högskoleutbildning inom IT eller motsvarande erfarenhet, samt arbetat flera år som utvecklare. Du talar och skriver svenska och engelska flytande. 

Personliga egenskaper

Elicit söker någon som vill vara en del av deras värdegrundsstyrda organisation. Vi söker dig som är drivkraftig, ansvarsfull, trivs med att träffa nya människor, flexibel, lösningsorienterad samt drivs av att leverera bästa möjliga lösning. Elicit sätter stort värde i kundnöjdhet, därför söker vi någon som är serviceminded och har en kundorienterad inställning. 

Ansökan kontaktperson

Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt. Ansökan görs via ansökningsformuläret. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information om tjänsten kontakta Lennart Karlsson, LENZO Utveckling & Rekrytering AB på mobil: 070-633 90 98 alt. e-post lennart@lenzo.se 

LENZO Utveckling & Rekrytering AB utvecklar företag och människor. Våra värdeord är förtroende, kvalité och bestående resultat/förändringar. Vi arbetar med rekrytering, search, ledarskap, sälj- och medarbetarutveckling, team, organisationsutveckling, föreläsningar, outplacement/omställning samt mindfulness. Vi arbetar över hela Sverige mot branscher som kräver förtroende, hög kvalité och bestående resultat/förändringar. Läs mer på www.lenzo.se