Elicit växer och söker via LENZO flera Business Analyst / kravanalytiker till Göteborg och Malmö. Elicit är utsedd till en av Sveriges bästa arbetsplatser vad gäller trivsel och företagskultur, de har ett stort engagemang till sina medarbetare och vill att allas röst ska bli hörd, de uppmanar till entreprenörstänk och jobbar alltid mot bästa möjliga arbetsmiljö. Du kommer att mötas av en miljö med kunniga kollegor. Elicit har en inbyggd positiv attityd där vi hjälper varandra och har kul på jobbet!

Elicit söker via LENZO flera Business Analyst / kravanalytiker till Göteborg och Malmö 

Har du erfarenhet från kravanalys eller har arbetat som business analyst? Vill du kombinera ditt IT-intresse med en förståelse för verksamheters sätt att arbeta? Drivs du av att se helheten ur flera aspekter, arbeta både övergripande och på djupen med detaljerna. Kan du översätta verksamhetens språk till ett språks som utvecklarna förstår och uppskattar? Gillar du att leda? Vår marknad är i snabb utveckling vilket innebär att du har stora möjligheter att forma en intressant och utvecklande roll hos oss på Elicit. 

Vi söker dig som är engagerad och vill ta ansvar för att utveckla våra kunders verksamhet.  

Dina kompetenser och erfarenheter

Dokumenterad erfarenhet av kravhantering

Du tycker om att leda förstudier och workshops i syfte att identifiera och dokumentera verksamhetens behov och krav. Har du en IREB- eller REQB-certifiering är ett stort plus. Är du dessutom projektledare och har en projektledarcertifiering eller är Scrum Master är det också ett stort plus

Erfarenhet från Jira eller annat ärendehanteringssystem

Arbetsuppgifter

Som utvecklare hos Elicit, arbetar du med komplexa, utmanande och roliga projekt, vi utvecklar både kunders system men också deras verksamhet med direkt inriktning på kundnytta. Projekten drivs ibland från kontoren, men oftast ute hos kunderna. Elicit sätter stort värde på kompentensutveckling och utbyte mellan kunniga kollegor och teamarbete. Hos Elicit finns utvecklingsmöjligheter och är en arbetsplats där du får möjlighet att växa med företaget.

Kunskaper

Du har högskoleutbildning inom IT eller motsvarande erfarenhet, samt arbetat flera år som utvecklare. Du talar och skriver svenska och engelska flytande. 

Personliga egenskaper

Elicit söker någon som vill vara en del av deras värdegrundsstyrda organisation. Vi söker dig som är drivkraftig, ansvarsfull, trivs med att träffa nya människor, flexibel, lösningsorienterad samt drivs av att leverera bästa möjliga lösning. Elicit sätter stort värde i kundnöjdhet, därför söker vi någon som är serviceminded och har en kundorienterad inställning. 

Ansökan kontaktperson

Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt. Ansökan görs via ansökningsformuläret. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information om tjänsten kontakta Lennart Karlsson, LENZO Utveckling & Rekrytering AB på mobil: 070-633 90 98 alt. e-post lennart@lenzo.se 

LENZO Utveckling & Rekrytering AB utvecklar företag och människor. Våra värdeord är förtroende, kvalité och bestående resultat/förändringar. Vi arbetar med rekrytering, search, ledarskap, sälj- och medarbetarutveckling, team, organisationsutveckling, föreläsningar, outplacement/omställning samt mindfulness. Vi arbetar över hela Sverige mot branscher som kräver förtroende, hög kvalité och bestående resultat/förändringar. Läs mer på www.lenzo.se