Boka kostnadsfritt strategimöte

Förändring är svårt.

Vi som gör det hela tiden vet hur tufft det kan vara. Men vi vet också vilka resultat som väntar på andra sidan. Vi älskar därför att du är här och är på väg att ta steget fullt ut. 

Här kan du boka ett 45 minuters personligt möte med en av de erfarna coacherna på LENZO. På det mötet kommer ni tillsammans titta närmare på hur behoven ser ut inom din organisation, vilka möjligheter som finns vid horisonten och vilka utmaningar ni ser på vägen framför er. Utifrån mötet kan vi sedan hitta de åtgärder som skapar de förändringar du är ute efter och se hur vi tillsammans kan hjälpas åt för att nå det önskade slutmålet. 

Mötet är digitalt och naturligtvis helt kostnadsfritt, och du behöver inte förbereda dig mer än att avsätta din tid och att dela med dig av den verksamhetskunskap du redan sitter på. 

Om du redan har en kontaktperson på LENZO bokar du med fördel ett möte med den personen nedan. Känner du oss inte sedan tidigare, välj det allmänna formuläret så återkommer vi till dig inom kort.Ring oss

Ifall du vill ringa för att boka ett möte eller höra dig för om något är du välkommen på numret nedan! Du kan också läsa mer om våra medarbetare och ta kontakt direkt med en person på den här sidan - Team LENZO