Kostnadsfritt webbinarium

Hur bibehåller vi motivation, disciplin och engagemang

i framtidens ledarskap när vi arbetar både på avstånd och på plats?Eftersom en del av de nya arbetssätt som införts under pandemin är här för att stanna så satsar företag alltmer på ledarskapet samt på att stärka självledarskapet hos medarbetarna. Detta för att bl.a. bibehålla motivation, engagemang, kultur, psykosocial hälsa och produktivitet.    

Många uppskattar att arbeta på distans, det har gett oss en betydande mängd frihet och en känsla av självbestämmande. Samtidigt känner sig många isolerade, brist på motivation och den psykosociala ohälsan är högre än någonsin. Hur får vi det här att gå ihop?  

Redan i höst kommer företag implementera hybrida arbetssätt, innebärande att vi arbetar några dagar i veckan på avstånd och några dagar i veckan på arbetsplatsen. Hur påverkar detta gruppdynamiken? Hur påverkar det företagskulturen? Hur viktigt är det att hjälpa medarbetare till ett starkt självledarskap? Hur kan man påverka det ekonomiska resultatet i det hybrida arbetssättet? Vad är viktigt för ledare att fokusera på? Detta kommer vi gå igenom på webbinariet. 

Ge dig själv chansen att inspireras och introduceras till hur du som ledare kan hantera ditt team och ditt företag i framtidens ledarskap. På webbinariet kommer du få en tydlig introduktion, nyttig teoretisk kunskap och konkreta tips på metoder som är starkt förankrade i forskningen.


Tider, info

Framtidens ledarskap 

När:                           Onsdag 2021-12-01 kl. 12.00 - 12.50 

Pris:                           Kostnadsfritt

Anmälan:     anmalan@lenzo.se eller via www.lenzo.se

OBS begränsat antal platser och först till kvarn!