ANMÄL DIG TILL VÅRT KOSTNADSFRIA WEBINAR ONSDAG 11 SEPTEMBER, 12.05 – 12.55

Så skapar orädda

organisationer MAGISKA resultat

Välkommen till ett webinar som ger ledningsgrupper och ledare nycklarna till hur man bäst bygger orädda organisationer med hög psykologisk trygghet och därmed når nya nivåer av framgång.  

Moderna arbetsplatser är beroende av innovation drivna av expertis, flexibilitet och samarbete. För att lyckas nå dit måste organisationen arbeta mot en hög nivå av psykologisk trygghet.  Organisationer med låg psykologisk trygghet praktiserar rättigheten att vara tyst… Medan organisationer med hög psykologisk trygghet praktiserar skyldigheten att tala öppet”

 

- The Fearless Organization, Amy Edmondson


Enligt Amy Edmondson, professor på Harvard som studerat psykologisk trygghet i organisationer i över trettio år, utklassar organisationer med hög psykologisk trygghet en organisation med lägre psykologisk trygghet på i princip alla mätbara punkter och KPI:er. En organisation fri från rädsla är ett resultat av psykologisk trygghet. 

Detta webinar är till för dig som vill upptäcka hur du som ledare, och ni som ledningsgrupp och organisation, kan skapa en orädd organisation. Under webinaret kommer du introduceras till begreppen, få både nyttig teoretisk kunskap och konkreta tips på metoder med stark förankring i forskning.  

Resultatet blir en organisation som bibehåller framtidstro, presterar bättre och där medarbetarna är både är mer innovativa och upplever arbetet som mer motiverande. Att bygga en orädd organisation kommer löna sig både för verksamheten och för individerna i den, så anmäl dig direkt.  

Välkommen!

Webinaret hålls av Simon Frindi och Johan Ohlson som är coacher och ledarskapsutvecklare på LENZO, med mångårig erfarenhet av att skapa trygga, framgångsrika organisationer som får bestående resultat av sin förändringsresa.