Kostnadsfritt live-webbinar

Konkreta nycklar till hur ledningsgrupper kan maximera organisationens resultat i tuffa såväl som goda tider genom att investera i sin företagskultur

Många organisationer är medvetna om vikten av att arbeta med sin företagskultur, ändå är det alltför få organisationer som arbetar aktivt med den, särskilt i osäkra tider och lågkonjunktur.  

I detta webbinar kommer vi att räta ut alla frågetecken kring vad kultur egentligen är, vilken påverkan den har på det ekonomiska resultatet och ge medlemmar i ledningsgrupper konkret hjälp med hur man går tillväga. Vi visar vad just ledningsgruppens roll är, varför det är extra viktigt i lågkonjunktur och hur man praktiskt kan prioritera detta samtidigt som man vidtar krisåtgärder. (Även för organisationer som inte befinner sig i kris är allt innehåll relevant). 

Du kommer att få ta del av den viktigaste forskningen på ett kort och kärnfullt sätt, liksom av inspirerande exempel från olika organisationer. Om detta webbinar:

  • Kostnadsfritt
  • Tidseffektivt: en fredagslunch. Vi startar kl. 12.05 så att du hinner avsluta mötet innan och avslutar kl. 12.50 så att du hinner till nästa möte.
  • Fyllt med både teoretisk kunskap och konkreta tips. Alla deltagare kommer dessutom att få möjlighet till ett förmånligt kostnadsfritt erbjudande.  

Boka dig redan nu. Detta har du inte råd att missa!

Praktisk info

Hur ledningsgrupper når resultat genom en stark kultur

När: Fredag 2024-02-02 kl. 12.05 – 12.50

Pris: Kostnadsfritt

Anmälan:     www.lenzo.se Klicka på länken till webbinaret och fyll i namn/epost) 

Begränsat antal platser och först till kvarn