Så skapar vi ett stjärnlag, av ett lag fullt av stjärnor!

Har du fullt med stjärnor i laget, men saknar de strålande resultaten? Med vår teambyggande workshop skapar du stjärnresultaten genom att bygga stjärnlaget.

Ett sammansvetsat team kan skapa stordåd tillsammans. Men ett bra team är aldrig bara summan av individernas kompetenser oavsett hur stora stjärnor de än är. Först när de arbetar som en enhet får du ett äkta stjärnlag. Vår workshop sätter grunden för att skapa ditt framtida stjärnlag med psykologisk trygghet, energi, motivation och fantastiska resultat. 

En stor fara med dagens snabbrörliga och turbulenta tid är att många bolag blir passiva och inväntar en större tydlighet på marknaden innan man vågar agera. Vi har sett liknande exempel tidigare där stora som små varumärken blir omsprungna av konkurrenter som snabbare ser och tar möjligheterna i stället för att se utmaningarna som hinder.

Vi kan avslöja tre saker:

·       Tydligheten kommer först när du skapar den själv

·       Den som tar action kommer snabbast framåt

·       De som jobbar som ett tryggt, välfungerande team kommer göra de stora vinsterna både för individernas välmående och för företagets resultat 

LENZO är experter på att utmana och utveckla team till att nå resultat. Utifrån etablerad forskning som grund och med djup egen erfarenhet inom området leder våra utbildare ditt team till bestående och långsiktig utveckling.

Boka en teamworkshop nu och ta steget mot ditt framtida stjärnlag.

Beställ före 2024-06-30 för ett förmånligt pris, även på workshops som genomförs i höst.

Genom vår workshop kommer ditt team

  • Öka den psykologiska tryggheten i gruppen där man vågar utmana och utveckla sig själva och varandra
  • Byta fokus från hinder till möjligheter, och hur ni når dem tillsammans
  • Motivera sig själva och sina kollegor till framgång
  • Bli en trygg grupp som litar på varandra och tar ansvar för arbetet och företagskulturen
  • Ta ett stort steg mot ert framtida stjärnlag

Erbjudandet gäller rabatterat pris på workshop/föreläsning som beställs innan 2024-06-30. (Kan även utföras efter sommaren)

Workshopen är ett utmärkt sätt att sätta tonen för den kommande perioden. Oavsett om ni lägger den som ett energifullt avslut innan semestern, eller som en uppstart av hösten kommer workshop ge de insikter, och den energi och motivation som ger ditt team de allra bästa förutsättningarna för att skapa resultat tillsammans.   

Workshopen genomförs under en hel- eller halvdag. En variant kan också vara ett börja med en inspirerande kortare föreläsning nu innan sommaren, och fortsätta arbetet tillsammans efter semestrarna.

Erbjudande

Beställ workshop/föreläsning till rabatterat pris senast 2024-06-30. Workshopen kan genomföras i höst.

Intresserad? Hör av dig så berättar vi mer om upplägg för workshop/föreläsning