Kostnadsfritt webbinarium

Vilka nycklar behövs för att lyckas bibehålla ett inre lugn trots yttre stress?

Självledarskap genom mindfulness handlar om att göra medvetna val som är gynnsamma och för mig framåt. Att sätta min i förarstolen och inte bli en medpassagerare. Det handlar om hur vi kan träna hjärnan att gå från YTTRE styrning och stress till INRE styrning och lugn. Detta gör att vi ökar vårt fokus, blir mer effektiva och upplever mer inre glädje. 

Vad kommer du få ut av webbinariet!

I detta webbinarium kommer du att få kunskap och tips till hur du tränar hjärnan från yttre till inre styrning. Vi delar med oss av den senaste forskningen, berättelser från verkligheten och hur du snabbt kan byta till ett konstruktivt förhållningssätt i pressade situationer. Mindfulness har sedan länge använts för stresshantering, men verktygen används mer och mer för att utveckla självledarskap och personlig utveckling i arbetet. När vi utövar mindfulness utvecklas även vår emotionella intelligens, vårt ledarskap, hur vi fattar beslut och förmågan att göra medvetna val. 

Ett av de bästa verktygen är självledarskap via mindfulness som handlar om att ta kontroll över situationen genom sina tankar, beteenden och känslor.  

Allt detta kommer vi föreläsa om på webbinariet, välkommen med din anmälan! 

Tider, info

Öka ditt självledarskap och träna hjärnan till rätt fokus via mindfulness

När:                             

Onsdag 2021-04-21 kl. 12.00 - 13.00

Pris: Kostnadsfritt

OBS begränsat antal platser och först till kvarn!