Kostnadsfritt live-webbinarium

Vilka nycklar behövs för att lyckas bibehålla ett inre lugn trots yttre stress?

Det kommer krävas att vi agerar och att vi gör det NU!

Vi behöver leda oss själva igenom tider som dessa och välja vårt förhållningssätt samt vårt agerande, därför är självledarskap genom mindfulness viktigare än någonsin! Det handlar om hur vi kan träna hjärnan att gå från YTTRE styrning och stress till INRE styrning och lugn. Detta gör att vi ökar vårt fokus, blir mer effektiva och upplever mer inre glädje. 

Vad kommer du få ut av webbinariet!

I detta webbinarium kommer ni att få kunskap och tips till hur du tränar hjärnan från yttre till inre styrning. Vi delar med oss av den senaste forskningen, berättelser från verkligheten och hur du snabbt kan byta till ett konstruktivt förhållningssätt i pressade situationer. Det är extra viktigt med verktyg som kan hjälpa oss nu när vi befinner oss i olika kristillstånd som präglas av oro, osäkerhet och ovisshet. Kriser skakar om oss alla när den trygghet vi befunnit oss i inte finns där längre på samma sätt.  

Ett av de bästa verktygen är självledarskap via mindfulness som handlar om att ta kontroll över situationen genom sina tankar, beteenden och känslor.  

Allt detta kommer vi föreläsa om på webbinariet, välkommen med din anmälan!

Tider, info

Träna hjärnan från kristänk till rätt fokus via mindfulness  

När:                             

Torsdag 2020-09-24 kl. 12.00 - 13.00


Tisdag 2020-08-21 kl. 12.00 - 13.00 (på engelska, läs mer/anmälan här)

Pris: Kostnadsfritt

OBS begränsat antal platser och först till kvarn!