Gratis frukostföreläsning på Arken Hotel & Art Garden Spa

Torsdag 2020-03-19 kl. 08.00 – 09.15 

”Få ut mer av dina medarbetare och öka glädje och engagemang på jobbet med självledarskap genom Mindfulness”

Mycket att göra? Kalendern fullbokad? Påverkar yttre omständigheter ditt inre fokus och lugn? Upplever du sällan glädje i nuet? 

Om du känner igen dig i det som står ovan så är du inte ensam, tyvärr. Enligt europeiska arbetsmiljöbyrån är Sverige tillsammans med Finland i topp vad gäller stress på arbetsplatsen och enligt en undersökning av YouGov så upplever hela 43 procent dagligen en negativ stress. Tyvärr innebär detta en trist förstaplats i Europa. Det vill vi ändra på!
Låt dig inspireras!

Ge dig själv chansen att inspireras och bli introducerad till hur du, dina medarbetare och ditt företag kan skapa hållbarhet på arbetsplatsen med självledarskap genom Mindfulness. Det kommer löna sig.                      

På frukostföreläsningen kommer du träffa erfarna utbildare, få en bra och tydlig introduktion, nyttig teoretisk kunskap och konkreta tips på metoder som är starkt förankrade i forskning. Du kommer få information om hur du kan arbeta med ditt inre lugn och fokus, den stress som skapar orkeslöshet, trötthet och ineffektivitet på jobbet och hur du istället kan skapa energi, glädje, kreativitet och ökat arbetsminne samt bli mer effektiv genom att fatta bättre beslut.

Tid, plats, info 

”Få ut mer av dina medarbetare och öka glädje och engagemang på jobbet med självledarskap genom Mindfulness” 

Var: Arken Hotel & Art Garden Spa, Oljevägen 100, 418 34 Göteborg

När: Torsdag 2020-03-19 kl. 08.00 (välkommen från 07.30)

Pris: Gratis (vid ev. avbokning ber vi dig göra det senast 24 h i förväg)

Arken bjuder på kaffe och smörgås