Kostnadsfri workshop i ledarskap kopplat till emotionell intelligens

Tisdag 2019-06-18 kl. 08.30-11.00 på Arken Hotel & Art Garden Spa 

”Motivera och hjälp dina medarbetare nå bättre resultat genom ett tydligt ledarskap och en tränad emotionell intelligens”

Vi vill skapa bra relationer med våra kunder och där vi tydligt visar vad ett samarbete med oss innebär. Därför anordnar vi en kostnadsfri workshop där du får en bra känsla för vilka vi är och hur vi arbetar. I höst håller vi våra ledarskapsutbildningar i Arkens inspirerande miljö.  

Kom på en upplevelsebaserad workshop där du får en tydlig introduktion till hur du kan utveckla och arbeta med din emotionella intelligens i förhållande till ditt ledarskap. Du får med dig både teori och erfarenheter från praktiska moment där vi går igenom vad emotionell intelligens är och hur det påverkar ledarskapet. Studie på studie visar att ett värderingsstyrt ledarskap med fokus på att bygga bra team är det som får mest motiverade medarbetare och i längden når bäst resultat. Framgångsrika företag som Google, Apple m.m. har insett och anammat det här, men vad är viktigt i ledarrollen för att lyckas? 

Låt dig inspireras i en spännande workshop!

Ge dig själv chansen att inspireras, du kommer få en tydlig introduktion, nyttig teoretisk kunskap som är starkt förankrat i forskning och dessutom får du praktiskt utföra en del moment, för att lättare integrera insikter. När vi ökar medvetenheten kring vårt ledarskap, skapar en djupare sammanhållning så upplever vi mer glädje, energi, motivation och presterar bättre. Det kommer löna sig.

Vi går igenom

- Hur kan ledare utveckla sin emotionella intelligens och vad det skapar för resultat

- Ledarskapets utmaningar

- Praktiska övningar & verktyg 

Tid, plats, info 

Var: Arken Hotel & Art Garden Spa, Oljevägen 100, 418 34 Göteborg

När: Tisdag 2019-06-18 kl. 08.30-11.00

Pris: Gratis (vid ev. avbokning ber vi dig göra det senast 24 h i förväg)

Arken bjuder på kaffe och smörgås. 

Anmäl dig genom att maila anmalan@lenzo.se, senast 2019-06-14. OBS! Begränsat med antal platser och först till kvarn!