ANMÄL DIG TILL KOSTNADSFRITT WEBINAR 

TORSDAG 13 JUNI KL. 08.00 – 09.00

Hur vi genom företagskulturen skapar en intern social hållbarhet


LENZO gästar EMC hållbarhetsfrukost – en serie webinar med fokus på olika aspekter av hållbarhet i företagsvärlden. Välkommen till ett webinar med fokus på hur organisationer via sin företagskultur möjliggör en stark intern social hållbarhet och genom det uppnår bättre resultat, högre teameffektivitet och organisatoriskt välmående.


Om evenemanget

För att lyckas med hållbarhetsarbetet, särskilt i den svåra ekonomiska och osäkra verklighet som de flesta organisationer befinner sig i just nu, gäller det att prioritera insatser som verkligen tar oss mot målen. Då krävs det att vi har de rätta förutsättningarna i organisationens kultur. På denna hållbarhetsfrukost kommer du både att få kunskap om vad intern social hållbarhet är, den direkta kopplingen till organisationens kultur och vilken påverkan det har på era resultat och inte minst konkreta tips på hur ni utvecklar den. Du kommer att få ta del av banbrytande forskning som exempel ur verkliga livet, få konkret kunskap om hur du går till väga för att skapa en framgångsrik kultur, ett hållbart arbetssätt, som i längden bidrar till resultat, innovation och ett framgångsrikt hållbarhetsarbete.

Sitter ni i en ledningsgrupp så titta gärna på detta tillsammans, då ni kan använda detta som ett diskussionsunderlag kopplat till er organisations nuläge.  

PS! Du som deltagit på LENZO tidigare webinar kopplat till psykologisk trygghet och kultur kommer utöver repetition och djupare kunskap, även få förståelse för kopplingen till intern social hållbarhet.

Petra Löfås från EMC är värd för webinaret som hålls av Mia Couture och Johan Ohlson, två coacher och ledarskapsutvecklare från LENZO, med mångårig erfarenhet av att skapa trygga, framgångsrika organisationer med bestående resultat från sin förändringsresa.