En webbaserad kurs med fokus på att utveckla sitt självledarskap. I situationer där vi upplever stress, press eller i situationer som vi har svårt att hantera så förlorar en del handlingsförmågan medan andra blir irrationella, impulsiva och agerar utan överblick. Här handlar det om att träna hjärnan att få tillgång till vårt inre fokus, inre lugn och hitta ett produktivt förhållningssätt till både det jag kan och inte kan påverka. Det gör att du fattar gynnsammare beslut, blir mer självgående, effektiv och bättre på att bygga relationer.

Självledarskap innebär förmågan att medvetet påverka sina tankar, känslor och handlingar gentemot uppsatta mål. Kort och gott så handlar det om att placera sig i förarstolen och inte bli medpassagerare i sitt eget liv. Med ett starkt självledarskap så kan vi fortsatt leda oss själva på ett konstruktivt sätt professionellt såväl som privat. Svåra situationer är en del av att vara människa. Det fina är att vi kan träna oss i hur vi förhåller oss till det som sker. Har du ambitioner att utveckla ditt ledarskap, uppleva mer harmoni eller bli mer effektiv så är den här kursen något för dig!  

Upplägg

·       10 tillfälle á 15 minuter varannan vecka

·       Varje tillfälle har en reflektionsuppgift för den kommande veckan

·       Innehållet består av teori från senaste forskningen, berättelser och tydliga reflektionsövningar


Vill du veta mer maila oss på info@lenzo.se eller ring oss på tele: 031-55 13 00 för att göra en intresseanmälan eller ställa frågor.