Är det dags att planera Kick-off 

Många företag satsar på Kick-off och teamdagar både live och webbaserat, då restriktionerna från Folkhälsomyndigheten nu släppts. Därför har LENZO tagit fram ett koncept för Kick-off och team med workshops och  föreläsningar. Ett tillfälle att samla teamet kring kommande målsättningar och visioner, men också för att sammansvetsa gruppen, skapa en bra teamkänsla och motivation för gruppen inför hösten- och vinterns utmaningar!


Vi på LENZO gör både live och webbaserade workshop/föreläsningar som passar perfekt för en kick-off / teamdag. Vi har flera teman att välja mellan som (läs mer om varje teman nedan): 

*         Att leda med hjärtat

*         Att leda på distans

*         Träna din hjärna från kristänk till ökat fokus

*         Din hållbara inre miljö

*         Väck dina superkrafter

*         Teama ditt lag till magiska resultat 

Vi skräddarsyr även live och webbaserade workshop/föreläsningar inom: 

  • Teamutveckling
  • Ledarskap genom emotionell intelligens
  • Självledarskap genom mindfulness
  • Ledningsgruppsutveckling
  • Mental träning
  • Säljutveckling

Låt dig inspireras av en spännande föreläsning!

I våra föreläsningar blandar vi matnyttig kunskap, konkreta tips, spännande studier och forskning samt delar med oss av personliga berättelser. En levande upplevelse som både inspirerar ger nyttig teoretisk kunskap och konkreta tips på metoder som är starkt förankrade i forskning.

 

En workshop som aktiverar!

Vill du gå mer på djupet är en workshop en bra idé. Den är uppbyggd på samma sätt som våra föreläsningar (med matnyttig kunskap, konkreta tips, spännande studier och forskning samt personliga berättelser), men där vi tar mer tid och går in på djupet i ämnet via gruppövningar och interaktiva moment. Det är en perfekt kombination för att både bli inspirerad, men också få med sig övningar och nya tankar som lätt kan implementeras i vardagen.

 

Att leda med hjärtat

Ledarskap börjar med insikter om sig själv, sina styrkor och hur ens agerande påverkar andra. Vi kallar det för ett ledarskap kopplat till emotionell intelligens. Studier visar också att ett värderingsstyrt ledarskap med fokus på att bygga bra team är det som når bäst resultat i längden. Därför är det otroligt viktigt med emotionell intelligens - förmågan att sätta sig in i och förstå sina egna och andras känslor och att använda sig av den informationen för att hantera situationer på bästa möjliga sätt. Det handlar om att ge dig själv och företaget bästa förutsättningar för att nå framgång. Genom personliga berättelser, studier grundade i de senaste forskningsrönen dyker vi ner i ämnet och du får med dig konkreta tips och övningar att använda i ditt personliga eller företagets ledarskap.

 

Att leda på distans

Hur upprätthåller vi effektiviteten och tillgodoser medarbetares behov när vi arbetar på distans? Vilka fördelar finns av att arbeta på distans och hur ska vi dra nytta av dem samt vilka utmaningar behöver vi ta hänsyn till? De behov vi har som medarbetare och människor är desamma vare sig vi arbetar på

arbetsplatsens kontor eller på distans, men hur vi tillgodoser dessa behov behöver anpassas beroende på hur situationen ser ut.

 

Träna din hjärna från kristänk till ökat fokus

När vi befinner oss i olika kristillstånd som präglas av oro, osäkerhet och ovisshet är det extra viktigt med verktyg som kan hjälpa oss. Kriser skakar om oss alla när den trygghet vi befunnit oss i inte finns där längre på samma sätt. Ett av de bästa verktygen är självledarskap via mindfulness som handlar om att ta kontroll över situationen genom sina tankar, beteenden och känslor. Här handlar det om att träna hjärnan om att få tillgång till vårt inre fokus, inre lugn och hitta ett bra förhållningssätt till både det jag kan, och det jag inte kan påverka. Det gör att jag blir mer effektiv och kreativ.

 

Din hållbara inre miljö

Det är viktigt att se att personalen mår bra och trivs för att skapa en hållbarhet på företaget och på den här föreläsningen pratar vi om mindfulness och stresshantering kopplat till personlig utveckling. Enligt europeiska arbetsmiljöbyrån är Sverige tillsammans med Finland i topp vad gäller stress på arbetsplatsen och enligt en undersökning av YouGov så upplever hela 43 procent dagligen en negativ stress. Det här går att ändra på! Genom mindfulness och stresshantering minskar stress, tillsammans med att vi upplever mer närvaro, glädje och blir mer effektiva. Genom personliga berättelser blandat med teori och övningar får du introduktion och inspiration till hur du kan börja arbeta med mindfulness och skapa mer hållbarhet.

 

Väck dina superkrafter

Varje dag tänker vi mellan 65.000 och 90.000 tankar. Tyvärr består många av dem av mentala barriärer som kan hindra oss från att få ut vår maximala potential. Här pratar vi om mental träning och hur vi kan nå våra mål effektivare, snabbare och med större glädje. Från den senaste forskningen vet vi mycket om hur hjärnan fungerar och med hjälp av studier, teorier och personliga berättelser får ni insikter och verktyg till att ta er själva till nästa nivå.

 

Teama ditt lag till magiska resultat

Företagets framgång är till stor grad baserad på hur bra organisationen är på att få duktiga individer att bli ett starkt team. Vi på LENZO skulle vilja säga teamwork är den kanske viktigaste och samtidigt mest översedda nyckeln till framgång. Här pratar vi både om hur vi skapar bra teamwork och ger de viktigaste nycklarna för att ni ska ta er dit. 

Vi är väldigt stolta över vår höga kundnöjdhet där medarbetare och ledare både fått inspiration, kunskap och blivit mer sammansvetsade.


Vill du veta mer maila oss på info@lenzo.se eller ring oss på tele: 031-55 13 00 för att göra en intresseanmälan eller ställa frågor.