Vi på LENZO gör föreläsningar och har flera olika teman att välja mellan som kommer från vårt arbete med team-, ledarskaps- och säljutveckling samt mindfulness/stresshantering. 


Låt dig inspireras av en spännande föreläsning!

I våra föreläsningar blandar vi matnyttig kunskap, konkreta tips, spännande studier och forskning samt delar med oss av personliga berättelser. En levande upplevelse som både inspirerar ger nyttig teoretisk kunskap och konkreta tips på metoder som är starkt förankrade i forskning. 

Här är exempel på de ämnen vi föreläser inom:

Att leda med hjärtat

Ledarskap börjar med insikter om sig själv, sina styrkor och hur ens agerande påverkar andra. Vi kallar det för ett ledarskap kopplat till emotionell intelligens. Studier visar också att ett värderingsstyrt ledarskap med fokus på att bygga bra team är det som når bäst resultat i längden. Därför är det otroligt viktigt med emotionell intelligens - förmågan att sätta sig in i och förstå sina egna och andras känslor och att använda sig av den informationen för att hantera situationer på bästa möjliga sätt. Det handlar om att ge dig själv och företaget bästa förutsättningar för att nå framgång. Genom personliga berättelser, studier grundade i de senaste forskningsrönen dyker vi ner i ämnet och du får med dig konkreta tips och övningar att använda i ditt personliga eller företagets ledarskap.

 

Din hållbara inre miljö

Det är viktigt att se att personalen mår bra och trivs för att skapa en hållbarhet på företaget och på den här föreläsningen pratar vi om mindfulness och stresshantering kopplat till personlig utveckling. Enligt europeiska arbetsmiljöbyrån är Sverige tillsammans med Finland i topp vad gäller stress på arbetsplatsen och enligt en undersökning av YouGov så upplever hela 43 procent dagligen en negativ stress. Det här går att ändra på! Genom mindfulness och stresshantering minskar stress, tillsammans med att vi upplever mer närvaro, glädje och blir mer effektiva. Genom personliga berättelser blandat med teori och övningar får du introduktion och inspiration till hur du kan börja arbeta med mindfulness och skapa mer hållbarhet.

 

Väck dina superkrafter

Varje dag tänker vi mellan 65.000 och 90.000 tankar. Tyvärr består många av dem av mentala barriärer som kan hindra oss från att få ut vår maximala potential. Här pratar vi om mental träning och hur vi kan nå våra mål effektivare, snabbare och med större glädje. Från den senaste forskningen vet vi mycket om hur hjärnan fungerar och med hjälp av studier, teorier och personliga berättelser får ni insikter och verktyg till att ta er själva till nästa nivå.

 

Teama ditt lag till magiska resultat

Företags framgång är till stor grad baserad på hur bra organisationen är att få duktiga individer att bli ett starkt team. Vi på LENZO skulle vilja säga teamwork är den kanske viktigaste och samtidigt mest översedda nyckeln till framgång. Här pratar vi både om hur vi skapar bra teamwork och ger de viktigaste nycklarna för att ni ska ta er dit.

 

Vi är väldigt stolta över vår höga kundnöjdhet där medarbetare och ledare både fått inspiration, kunskap och blivit mer sammansvetsade.

Vill du veta mer maila oss på info@lenzo.se eller ring oss på tele: 031-55 13 00 för att göra en intresseanmälan eller ställa frågor.