Dags att planera nästa teamaktivitet! 

Ett tillfälle att samla teamet och lägga grunden för en vidareutveckling av teamet, sammansvetsa gruppen, skapa en bra teamkänsla på ett bra sätt med roliga aktiviteter

Teama ditt lag till magiska resultat

Företags framgång är till stor grad baserad på hur bra organisationen är på att få duktiga individer att bli ett starkt team. Vi skulle vilja säga att teamwork är den kanske viktigaste och samtidigt tyvärr den mest översedda nyckeln till framgång. I denna aktivitet får du och ditt team de viktigaste nycklarna för att skapa ett bra teamwork och möjlighet att praktisera och befästa kunskaperna i energigivande aktiviteter. 

En dag som aktiverar!

Under dagen får ni matnyttig kunskap, konkreta tips, spännande studier och personliga berättelser med energifyllda och roliga teamaktiviteter. Du och ditt team kommer få en levande upplevelse som både inspirerar och ger nyttig teoretisk kunskap och konkreta tips på hur ni kan ta ert team till nästa nivå. Det är en perfekt kombination för att både bli inspirerad, men också få med sig övningar och nya tankar som ni kan implementera i er vardag.  

En garanterat annorlunda upplevelse

Förbered er på aktiviteter i nio olika rum med allt från övningar i precision, till praktiska och kluriga uppdrag som måste lösas i lag. Ett levande spel som får adrenalinet att pumpa helt enkelt. Det är en plats för både teambuilding och nöje. Ni får lära känna helt nya sidor hos varandra. Läs mer om teamtasticaktiviteten på: https://teamtastic.se/goteborg 

Vi kommer också att arbeta med byggstenar som formar ett högpresterande team. Vi kommer titta på vilken påverkan kulturen har på våra beteenden och vår prestation. Vad är kollektivets gemensamma ansvar och vad är individens ansvar i skapandet av en sund kultur? Hur stor del av att nå resultat ligger i mjuka värden (motivation, tillit, gemenskap, meningsfullhet etc) och hur stor del ligger i de hårda värdena (mål, struktur, strategier etc).


Vill du veta mer, tveka inte att kontakta oss!

 LENZO Telefon: 031 – 55 13 00

E-post: info@lenzo.se

www.lenzo.se